Blocaire Invisible 2009


El passat mes de desembre vaig apuntar-me a una iniciativa que vaig trobar per casualitat la qual desconeixia i tinc que dir que la vaig trobar molt interessant, es tractava del Blocaire Invisible 2009 (si no vaig errat, es el tercer any que es celebra).

El Blocaire Invisible es una versió del clàssic amic invisible i és organitzat pel Veí de dalt, per l’Anna Tarambana, i per l’Alepsi blocs que a dia d’avui he de confessar que encara no conec, però en breu em passaré per tots ells ja que en tinc ganes

Només veure l’entrada que feia referència a la iniciativa vaig pensar en que era una bona opció per conèixer nous blocs i com no, donar a conèixer el meu. Per uns motius que ara no venen al cas m’he mantingut allunyat del mon ”Bloggeril” durant uns dies. Els meus seguidors ho han pogut comprovar ja que tinc com a costum ser constant en les meves publicacions ja que vaig a entrada per dia (i sort que n’he tingut d’alguna que altre de programada).

Tornant al tema del Blocaire Invisible, aquest va ser un dels temes que em van quedar a mitges i vaig descuidar-lo, el que em sap greu es que vaig disgustar a terceres persones que s’han pres el tema amb tot l’interès i respecte que es mereix la feina feta per la resta de persones implicades.

Via comentari o via correu electrònic dirigit als blocs afectats, els hi he expressat els meus motius per l’abandó del tema però els hi he volgut fer un homenatge a tots ells tenia fent aquesta entrada.

He recollit amb retard el regal de la Laia (per cert, em dona error) i ahir vaig fer el que em corresponia fer-li al Joan.


Espero poder tornar amb tota la normalitat als meus blocs cap al proper dimarts i com no, passar-me pels vostres.

2 comentaris:

Laia ha dit...

error???? T_T ostres! T'ho enviare per mail ara, ok????

maria ha dit...

T'esperem^-^.

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.