Nadala Subversiva

 
Allà al mig de la Plana, veureu un pageset, pobret, pobret (bis), contra vents i marea, treballa el seu hortet, pobret, pobret, treballa el seu hortet.

Dient que és per la crisi, un dimoni escuat, patrip-patrap (bis), voldria retallar-lo ben bé per la meitat, patrip-patrap, ben bé per la meitat.

Però aquesta santa crisi, d’on nassos ha sortit?, t’ho dic, t’ho dic? (bis)
Dels bancs de Wall Estrit ide tots els seus amics, dels rics, dels rics, i tots els seus amics.

Els bancs la caguen grossa, correm tots a ajudar, oidà, oidà, (bis) que si no els ajudem, el món s’ensorrarà, oidà oidà, el món s’ensorrarà.

No sé si la brometa podrem pagar-la mai, carai, carai... (bis) Si ho demanem als rics, se’ns envan tots a Dubai, carai, carai, se’n van tots a Dubai.

Que ho paguin metges, mestres i humils treballadors, oi i tant, senyors! (bis), veuràs que, si algú es queixa, només són un o dos, oi i tant, senyors!, només són un o dos.

Però diuen que aquests dies Jesús retornarà, per’quí, per’ llà, (bis) potser, quan el nen creixi,això ens ho arreglarà, per’quí, per’llà, això ens ho arreglarà.

El pobre Sant Josep no té casa per al menut, petic-petuc (bis), El banc l'ha desnonat i busca un aixopluc, petic-petuc, i busca un aixopluc!!!"
 
Estem començant un nou projecte, de moment en proves. Si us hi voleu passar:
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.