¿Per què no s'acabarà el món el dia 21 de desembre del 2012?

¿Per què no s'acabarà el món el dia 21 de desembre del 2012 tal com anuncia la profecia maia? A més de contestar a més de 5.000 preguntes des del seu bloc 'Ask an astrobiologist' (Pregunta-li a un astrobiòleg) i bolcar-se a les xarxes socials, Science NASA ha publicat un vídeo per desmentir i contestar a una sèrie de preguntes que els han arribat des de tot el món. 

 

La idea del fi del món es basa en una profecia maia que prediu la destrucció de la Terra el dia 21 de desembre del 2012 a causa de l'impacte del planeta fictici Nibiru i perquè aquest dia s'acaba un cicle segons el calendari tallat per aquesta civilització. El Dr. John Carlson, un expert en aquesta profecia des de fa 35 anys, assegura que "tot ha estat una equivocació des de l'origen", ja que els maies tenien una forma diferent de mesurar el temps que la que s'utilitza actualment.

 Per a la teologia maia el dia 21 de desembre del 2012 es tornaria a posar a zero el comptador del calendari, però segons el Dr. Carlson això no significa la fi del món ni és d'una importància horrible. En cap de les ruïnes, inscripcions o documents trobats d'aquesta civilització s'han localitzat dades sobre aquesta data. 

Aquestes dades han estat corroborats per la NASA recentment i Don Yeomans, director del programa Objectes Pròxims a la Terra va assegurar que cap planeta, meteorit o cometa té una trajectòria que es dirigeixi a la Terra. L'astrobiòleg David Morrison assegura que si això fos cert seria l'objecte més brillant del cel i seria visible només de sortir al carrer. 


Notícia extreta de: elPeriodico.cat
Estem començant un nou projecte, de moment en proves. Si us hi voleu passar:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.